Családi Nap 2017.06.10.
2017-06-10

2017. 06. 10-én a Gyömörei Önkormányzat és a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület közösen Családi Napot tartott Gyömörén a "Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület a gyömörei közösségért" projektünk keretében.
Jakus László elnök köszöntőjében kifejtette, hogy a projekt elsődleges célkitűzése direkt módon a gyömörei közösség fejlesztése, olyan beavatkozási területeken, mint a helyi formalizált vagy nem formalizált kisközösségek fejlesztése, az önkéntesség népszerűsítése, a generációk közelítése, a családi és társadalmi összetartás erősítése vagy éppen a társadalmi integráció elősegítése. Ezt követően Nagy Beáta, Gyömöre település polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket és nyitotta meg a rendezvényt. Megnyitó beszédében kiemelte, hogy példaértékű a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület tevékenysége, amelyet a Téti járásban fejt ki. Megköszönte az Egyesületnek, valamint Gyömöre településnek és szervezeteinek a nyitottságát és együttműködését, és sikeres megvalósítást kívánt a projekt megvalósítóinak. A kulturális és családi napon a következő gyermekprogramokkal találkozhattak az érdeklődők: arcfestés, lovaglás, szöszmötölő kézműves programok, játékos családi vetélkedők, légvár, trambulin.
A színpadon a következő fellépők szórakoztatták a közönséget: 37 Együttes, Hajnal Niki és együttese, Desperado Együttes, Időtöltés Dévényi Tibi bácsival. A programok során a kilátogató családok minden tagja megtalálta a számára megfelelő programot. A rendezvény éjfélkor Nosztalgia DISCO-val zárult.
Nagyon jó hangulatú rendezvény volt, amelyet a képek is tanúsítanak. :)