III. Toronyiránt Vásári Forgatag
2019-09-14

A Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület 2019. szeptember 14-én valósította meg "III. Toronyiránt Vásári Forgatag" elnevezésű kulturális és családi napját, Gyömöre Község Önkormányzatával együttműködve.

A két szervezet nagyon színes programmal készült, amibe több meglepetés programelem is került.
Szeretnénk ezúton is megköszönni minden támogatónak a rendezvény sikerét, az árusoknak a színvonalas termékpalettát, a Frézia Ajándéknak a színpaddíszítést, a Gyömörei Gesztenyés Óvodának a szabadtéri őszi installációt, a Gyömörei Polgárőrségnek a rendezvény biztosítását, a Háry László Általános Iskolának az ügyességi versenyt, Danka Leventének a professzionális hangosítást, az önkénteseknek a rengeteg munkát, valamint a rendezvényen részt vevő közel 1100 főnek az érdeklődését.
Külön köszönetet szeretnénk mondani Nagy Beátának, Gyömöre Község polgármesterének, a gyömörei intézmények dolgozóinak azt az emberfeletti munkát, amit a rendezvény sikeréért megtettek. Köszönet illeti Gyömöre lakosságát is, akik végtelen türelemmel, és hihetetlen vendégszeretettel fogadták a III. Toronyiránt Vásári Forgatagot, annak látogatóit.
Köszönjük a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzatnak a támogatást, és hogy a legmagasabb szinten képviseltették magukat a rendezvényen, hiszen látogatóként részt vett Szalay Zoltán jegyző úr, valamint a rendezvényt Németh Zoltán a Megyei Önkormányzat elnöke nyitotta meg.
A III. Toronyiránt Vásári Forgatag különleges programelemekkel is bővült a "megszokottak" mellett: Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj Nemzetiségi Tagozatának átadásával Jakus László elnök részére, valamint jótékonysági programokkal a gyömörei Horváth Gergő javára.
A szervezők nagyon sikeresnek ítélték a programot, reméljük mindenki, aki részt vett rajta, nagyon jól érezte magát.

Részletes program:
10.00 Vásárnyitás
12.00 Rupa Ilona nótaműsora és Cigány Show
13.00 Megnyitó
14.00 Neoton Party Band
16.30 Eredményhirdetés (terménykosár, lekvár, szörp, pálinka)
17.00 Grácia Hegedűtrió
18.00 Country tánc műsor
18.45 Hoppáré Zenekar
20.00 ZANZIBÁR együttes koncertje
21.30 Tűzijáték


Egyéb kísérő programok:
10.00-18.00 Ügyességi kötél-labirintus
10.00-18.00 Kézműves foglalkozások